Najnovšie recenzie zo sekcie Statívy
Potrebovala som statív na nakrúcanie s dostatočnou výškou do úrovne očí a zároveň za prijateľnú cenu, a preto som zvolila tento. Oceňujem že konštrukcia je ľahká a pohodlná na transport a zároveň dostatočne robustná, najmä keď sú nohy vytiahnuté do najväčšej možnej dĺžky. V porovnaní s inými statívmi ktoré som mala možnosť vyskúšať ktoré mali nohy po vytiahnutí veľmi tenké a pôsobili veľmi labilne, tak tento má oveľa lepšiu konštrukciu. Oceňujem aj praktické detaily ako vstavanú vodováhu, držiak na prenesenie alebo posunutie statívu, hák na závažie na ešte väčšiu stabilitu (čo ocením najmä v exteriéri pri vetre na zabezpečenie nerozmazaného obrazu.
Praktický malý skladný a ľahký statív, poľahky hodím do kabelky. Oceňujem otočný držiak na smartfón. A najmä oceňujem že sa dá vrchná časť (držiak) odšrobovať a použiť napríklad na vysoký statív ktorý držiak na smartfón nemá. To bol hlavný dôvod prečo som zvolila práve tento produkt a som rada že to funguje.
- funguje tak ako má
- kvalitné a pevné prevedenie
- pekný dizajn
- Vrchný nadtavec sa dá dať dolu a ostane na 3 nôžke závit
- Presne to som hľadal
- Mohlo by byt z hliníka .
Hama Multi traveller mini
Pridané: 22. októbra 2023
(naposledy upravené 10. februára 2024)
Zakúpený v SmartWear.sk
- Plní účel
- Statív kvalitný
- Pevný
- Zatiaľ všetko v poriadku
- Skladný statív. Plne zodpovedá mojim požiadavkám
- zdá sa byť naozaj pevný a verím, že deklarovaných 15 kg skutočne unesie
- vysoký - až 2 m
- odmontovaním jednej nohy vznikne monopod
- pribalené príslušenstvo na mobil, čo je super v dnešnej dobe
- pribalené kovové špičky na nohy
- možnosť zavesiť foťák aj "zdola"
- dosť ľahký a spratný na prenášanie
- keby stál cca 60-65 Eur, tak by to bolo bezkonkurenčné
Cielene vybratý na jednoduché práce, ale na druhej strane s vysokou nosnosťou a teda človek nemá pocit, že dá na neho 200 gramový mobil a už sa trasie. Som presvedčený, že bude dlho a dobre slúžiť.
- Dobrá pomôcka.
Sikovne, lahke, rychlo skladatelne, kvalita
- Splnilo moje očakávania.
- cena, skladnosť, variabilita
cena, skladnosť, variabilita
- odporučam
- dobrá kvalita a cena
Eternico T-100
Sik
Pridané: 14. augusta 2023
Zakúpený v MobilEU.eu - Predaj príslušenstva na mobily, obaly, káble, ochranné sklá
- flexibilta
- vaha
- Malé prepravné rozmery
- dobré ovládanie, výborná stabilizácia obrazu
- Dobra cena, kvalitne spracovanie
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »