Najnovšie recenzie zo sekcie Statívy
Lacný a skladný
Statív je platový a kvalita je primeraná cene, na bežné použitie dostačujúci. Skladný a hlavne ľahký.
- Malý
- Spratný do vaku alebo tašky
- Nízka hmotnosť
- Rýchle rozloženie
- Pevná konštrukcia
- Pevný úchyt telefónu
- Nechápem ako som bez neho mohol doteraz byť
- Ja osobne som zatiaľ žiadne nenašiel
Produk odporúčam každému koho už omrzelo fotografovanie so "selfí tyčkou" ale chce mať fotky ako od tretej nestrannej osoby. Neviem sa "dovytešovať" z tohto produktu nakoľko jeho kompaktná veľkosť ľahučká hmotnosť a praktickosť vo mne stále prebúdzajú zvedavosť ako a čo sa pomocou tohto "malého zázraku" dá nafotiť. Jednoducho sa stal daľším členom mojich výprav do prírody a už si bez neho neviem predstaviť fotografovať. Proste pomer cena kvalita účelovosť a praktickosť je jasný. Je to nie že veľa muziky za málo peňazí ale tu platí máte celý koncert z orchestrom vo VIP lóži za cca 20€.!!!! Proste nič lepšie som nemohol kúpiť ODPORÚČAM VŠETKÝM A DÁVAM 100000000% GARANCIU SPOKOJNOSTI .
- Ok
Rýchle vybavenie objednávky
- veľmi všestranné, na bežné natáčanie na dovolenke potrebujete len tento jeden
- dobra cena
funguje
- kúpil som za 19eur
- za tú cenu veľmi dobrá kvalita
- Pevný a zároveň lahký..
Je fajn za tú cenu ale len na ľahké veci. Pokiaľ som sa snažil o digiscoping či dal superzoomovy foťák, tak hlava sa ukázala nestabilná, začala preklápať a nedalo sa nastaviť a zaostriť. Je vhodný len na samotné pozorovanie cez monokular, prípadne fotenie nejakým ľahkým kompaktom. Na to stačí.
- Veľmi pevný a pritom ľahký statív
- Perfektné spracovanie, kvalitné materiály, výborné ovládanie
- Vymeniteľné hlavy, vymeniteľné špice nôh
- Dodávaná guľová hlava je menej vhodná na ťažký teleobjektív, odporúčam dokúpiť napr. Gimbalovu hlavu
variabilný
- Prepravná veľkosť
- Nízka hmotnosť
- Stabilita
- Rýchle rozloženie a zloženie
- Kovové hroty sa musia naskrutkovať, mohli byť nasadené a mohli sa riešiť nejakou gumennou krytkou
Som naozaj veľmi pozitívne prekvapený. Statív je naozaj kompaktný a ľahký, napriek tomu ale veľmi stabilný. Žiadne vyklanie, trasenie. Statívová hlava postačuje, v pohode udrží moju D610 zrkadlovku dokonca aj s objektívom 70-200. S produktom som nadmieru spokojný, určite zakúpim aj menšiu veziu 5C.
Aj napriek vyššej váhe MT055XPRO3 s použitím stativovej hlavy Manfrotto MHXPRO-2W je prednosťou stabilita statívu aj pri požití ťažkej foto optik alebo monokuláre.
- veľmi dobre prispôsobiteľný a tvarovateľný
Mohlo by to byť aj trošku kompaktnejšie, potom by to ale možno nebolo tak dobre použiteľné
Ako môžem hodnotiť, keď tovar ešte nemám. To sa mi ešte nestalo. Tovar zaplatený a. dostanem ho až o mesiac.
Kvalita za nepochopiteľne nízku cenu.
Lahky a flexibilny stativ. Jednoducha manipulacia
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »