Najnovšie recenzie zo sekcie Statívy
- Nestabilny
Ešte stále nedorazil
Na činnosť čo som potreboval a za tú cene nieje čo vyčítať.
- Malý a relatívne pevný.
- Malý a relatívne pevný.
Nôžky by mohli pri nastavení do polohy držať pevnejšie, ľahko sa rozchádzajú. Ale tak treba si nájsť systém.
Eternico T-100
Dasha
Pridané: 16. augusta 2022
Zakúpený v MobilEU.eu - Predaj príslušenstva na mobily, obaly, káble, ochranné sklá
- flexibilné nohy stojanu
- držiak na telefon je na jednoduchú strunku, obal telefonu musí ísť dole, aby sa to dalo použiť a širší telefón sa tam nezmestí
- Veľkosť
- Nevymenitelna hlava
Veľkosť
Na moje pouzite na stavbach uplne postacuje.
- Jednoduchý na používanie aj pre začiatočníkov
- Stabilný
- Pomer cena kvalita
- Zatiaľ som žiadne nevýhody nenašla
flexibilita a nosnosť
- Zatiaľ spokojnosť
- Ľahko sa manipuluje sním
- Spokojný za tú cenu je to veľmi dobrý statív
Kvalitný statív za super cenu spĺňa moje predpoklady spokojnosť...
- Nestabilne, skôr hračkárske použitie ako reálne
OK
- praktický
- cenovo dostupný
- trvanlivý a odolný
ľahké nastavenie roviny aj sklonu lasera
- pevný statív
- slušné príslušenstvo
- nesklame milovníkov väčších aparátov - zostáv
- ocenil by som trochu lepšie zamykanie nôh napríklad ako má leofoto atď... inak ale za tú cenu super produkt
- váži viac než stredná veľkosť statívov, takže na dlhé túry to nebude :-)
- flexibilný
- ľahko ovládateľný
- ľahký
Statív je ľahko ovládateľný, kompaktný, flexibilný, ľahko prenosný a skutočne ho dokážem použiť v každých podmienkach. Vrele odporúčam na prácu a aj bežné výlety. Oproti napodobeniným unesie bezzrkadlovku spolu s objektívom a príslušenstvom
- Kvalitné spracovanie
- nízka hmotnosť, kvalitná fluidná hlava s reguláciou horizontálneho pohybu
- nekompatibilita s Manfrotto 501 locking system
- iné zatiaľ neviem, mám ho krátko
Statív som kupoval ako kvôli jeho váhe (3,6kg) a podľa recenzií v tejto kategórii prekvapivo dobrej fluidnej hlave, čo statív aj spĺńa. Problém ale je, že systém uchytenia doštičky k statívu sa tvári svojimi vonkajšími rozmermi, (109x50x12mm)
že je to Manfrotto 501 Quick Release Plate standard, ale žiaľ nie je s týmto systémom kompatibilný. Zaujímavé ale je, že doštička z tohto statívu je na ostatných statívoch s týmto systémom kompatibilná, ale iné doštičky s týmto statívom nie. Dôvodom je, že čínsky inžinieri sa sekli o pár stotiniek milimetra a poistku proti vypadnutiu doštičky po uvolnení aretácie vysunuli na statíve o pár stotín milimetra viac k vonkajšiemu okraju. Keďže doštička tohoto statívu má väčšie vybratie, ako je Manfrotto štandard, tak pri jej použití s týmto statívom nie je problém, ale ak máte napríklad viac zariadení, ktoré chcete používať a máte na nich už namontované doštičky, budete musieť použiť iba doštičku dodávanú s týmto statívom. Neviem, či je to chyba iba môjho kusu, (skôr asi nie) alebo cesta ako sa vyhnúť používaniu Manfrotto patentu??? Každopádne, príde mi to ako veľké mínus pri celkom šikovnom produkte.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »