Najnovšie recenzie zo sekcie Statívy
- ľahký cestovný statív
- solídna kvalita spracovania
- dá sa používať ako monopod
Ak chcete používať statív tesne nad zemou (napr. pri makre), je potrebné so sebou nosiť separátny diel (náhradný krátky stredový stĺpik). Som zvedavý kedy ho stratím.
- za tu cenu nieje
Stabilný statív, v dobrej cene.
- Statív je lacný takže neočakávajte super produkt ,ale na postavenie ľahšieho fotoaparátu postačuje a práve na tento účel som si ho kúpil.
- Lacný a jednoduchý výrobok.
- je to presne to čo som hľadala a potrebovala
- nemá slovenský návod, čo by už pri tomto type produktu mala byť samozrejmosť
- extreme lahky
- kompaktny
- na svoju velkost stabilny
- mensia stabilita kvoli vahe
Uzastne lahky a spratny avsak vratil som ho pretože mi na nom chyba hlava ktora ho da rovnobežne so zemou aby som mohol fotit panoramy.
- odolnosť, konštrukcia
Spokojnosť
Hama Star 63
Pridané: 8. januára 2019
(naposledy upravené 8. januára 2019)
Zakúpený v Agem Computers s.r.o.
Som spokojný. Super statív za super cenu.
- Cena + stabilita
Spokojnosť, dobre slúži aj pri používaní dataprojektora.
- Ľahký, dobre skladateľný, vo vaku.
- Hodne nastavení a zaistení polôh.
- stabilny, nekyve sa (u stativu to znie ako zakladny predpoklad ale zazil som stativy vo vanku moc staticke neboli)
- pomer cena/kvalita
Na profesionalne pouzitie to asi nie je ale pre obcasne hobby vyuzitie bohato staci. Hlavnou prednostou pomer cena/kvalita takze som spokojny.
Bol to vianočný darček, tak dúfam, že bude dlho slúžiť.:-)
- všetko OK
- Maly a lahky pre pouzitie s mobilom
- Magneticke nozicky
- Hlava so zavitom ide velmi tazko nastavit, mozno sa casom vybeha
Mali sme doma takmer dva roky predchadzajuci model ktory nam sluzil bezchybne az kym nezacali praskat gulicky na nohach. Teraz je v ponuke tato verzia. Je to nas spolocnik na vsetkych cestach a vyletoch
S produktami Hama mam dobre skusenosti uz z minulosti. Jeden mensi stativ uz doma mame, preto bol tento stativ logickou volbou. V tejto cenovej kategorii urcite vyborna volba...
Výborný za takú cenu nezoženiete lepší, odporúčam, mám na ňom 4,5 kg ďalekohľad
- ľahký a skladný
- stredová noha by mohla mať lepšiu stabilitu
potrebovalo by to silnejšiu konštrukciu vzhľadom na výšku statívu
Kvalitny, odolny a cenovo dostupny stojan. Som zaciatocnika, takze spokojnost.
- Nema puzdro
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »