Najnovšie recenzie zo sekcie Statívy
- Lehce se ovládá a má stabilitu.
Kvalita je obsažena v ceně, kterou za to zaplatíte. Pokud nemáte lepší hlavu na statívu je to poznat na obraze. Nemůžete čekat zázrak, ale ani žádné sklamáni.
- Nestabilný statív s plastovou hlavou. Je na zaťaženie 4 kg. Pri vysunutí transfokátora poklesne objektív smerom dole. Statív je málo tuhý
Nestabilný statív s plastovou hlavou. Je na zaťaženie 4 kg. Pri vysunutí transfokátora poklesne objektív smerom dole. Statív je málo tuhý. Vhodný na malý kompakt.
- Kvalitný lacný statív, dostatočne pevný, použila som ho s teleobjektívom počas nepríjemného vetra, ani sa nepohol, fotky ostré ako britva. Odporúčam.
- Dobrý rozsah
- nic
Kvalitný výrobok za dobrú cenu
Pevný,
- Rýchla obsluha
- Malý, ľahký, flexibilný
- samotná značka
- nepoznám
- pri nastavovaní cez závit klesá, to nerobia ani neznačkové stojany
- polahlivy
- Masívnosť a zároveň nízka hmotnosť (uhlíkové komponenty).
Používam spolu s gimbálom Moza2 Air a kamerou BMPCCC 4k. Modularita dovoľuje s využitím skladacích nôh upevniť gimbál do žabej perspektívy. V prípade plného výsuvu monopodu možno spoľahlivo nakrúcať nadhľadové jazdy (2,4m) a nahradiť tak pomocou gimbálu aj žeriav - jazdy v nadhľade. Trojnožková pätka nie je síce určená na trvalé státie kamery v neistom teréne, ale výrazne uľahčuje prácu s ťažším vybavením.
Prvý raz som použil monopod v kombinácii s gimbálom na nakrúcanie za jazdy vo vlaku a som ním nadšený. V spojení s gimbálom je to dokonalá kombinácia.
- Veľmi pevný
- Dá sa fotiť takmer od zeme
- Veľká plocha doštičky - aj keď je na fotoaparáte ochranný kryt doštička sa nešmýka a neuvolňuje.
- Úžasná variabilita
- Ovládateľnosť
- Stabilita
- Kvalitné púzdro
- Keď je v zloženom stave je o čosi vyšší než všetky tie lacné akože stojany.
- Dajú sa s ním robiť časozbery.
- Je super na zrkadlovku aj mobil.
- Jednonuché a presné nastavenie uhla záberu.
- Je skladný.
stabilný statív, dobré ovládacie prvky, solídny vzhľad, veľmi dobrá skladnosť, vhodný aj na ďalekohľady.
- variabilita
- pevnosť jednotlivých kĺbov nie je konštantná
- treba vyskúšať viaceré kusy, lebo pevnosť je rôzna
Pevný...oplatilo sa.
tento produkt mi nedoručili, hoci mi to neoznamili. zistil som to po otvoreni zasielky, hoci mi to bolo podozrive pri plateni.
- Lacný
- Stabilný
- Presne podľa popisu produktu
- Super
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »